Nejistota

Nejistota

Anotace: vše je pomíjivé..

Nejisté jsou mlhy ranní,
nejisté je večer usínání,
nejisté je denní světlo,
náhle je zvadlé, co kdysi kvetlo..

Nejisté se zdají sliby,
nejisté jsou učiněné chyby,
nejistá je morálka,
špatných zvěstí plná je obálka..

Jistá je temnota kdesi ve mě,
jistá je lež byť podána jemně,
jisté jsou dny utrpení,
než jiné časy toto změní..

..doufám v urychlení...
Autor Mystique, 10.03.2009
Přečteno 280x
Tipy 3
Poslední tipující: Lea Aura, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST! za pravdivost...

16.04.2009 12:30:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí