S novým nádechem

S novým nádechem

Anotace: ..vzpomínky vratké já pochovám pod mechem!

Kradmo nahlížím si do duše,
kde stmeleno životních cest,
nabíjím naděje šíp do kuše,
vystřelen s ním nechávám se vést

Rychlým letem,
řítím se světem,
nové poznání já cítím blíže,
obzory rozevřely se do vjejíře,
kontury rychlostí rozpité do stínů,
snad blížím se do lůna božských vavřínů
Vůní omámen probouzím mrtvé chutě,
zbavuji se všeho, co působilo krutě,
s každým nádechem plním se blahem
získávám to, co bránilo se protitahem <--
Autor Mystique, 10.03.2009
Přečteno 282x
Tipy 5
Poslední tipující: Lea Aura, NikitaNikaT., Lilly Lightová, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné obraty, báseň je čtivá, obsah docela myšlenkový.

16.04.2009 12:29:00 | NikitaNikaT.

Krásná báseň. Líbila se mi...tip!

15.03.2009 23:04:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí