Babička

Babička

Anotace: pod vlivem becherovky

Dnes políbil jsem babičku
pojd dál dáš si becherovčičku?
jasně babi ulej mi
plnou sklenku podej mi
a co buchtu pekla jsem
ale měl jsem před časem,
je malá maličká
pochází z kinder vajíčka
zná pana Parkinsona
to aby nebyla sama doma
bílé vlasy třes v rukách
sítko s cukrem jezdí po buchtách
malým nožem jabka loupe
a přitom si nohou houpe
do jednoho měsíce
zbaští jablek tisíce
dej si ještě panáčka
a povídej mi o vláčkách
babi divej pavouk v rohu
ježíš maria zab tu kurvu.
to si hodnej že si přišel
tu máš stovku na pívo,
zas dnes pujdu nakřivo.
Autor raďo, 10.03.2009
Přečteno 394x
Tipy 7
Poslední tipující: BERYL.K, ziriant, floreciente, Kapka, Danik, 6thSun
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To máš prima babičku, když naleje skleničku... atd, pěknýýý.

02.08.2009 01:50:00 | BERYL.K

Ty jsi ale číslo :-)....úsměvná básnička.

11.03.2009 14:01:00 | floreciente

Moc hezká, zcela něžná.

11.03.2009 12:05:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí