Lidice východu

Lidice východu

Anotace: Myslím že jsou tyto události podobné, ale jsem mladý a hloupý.

Lidice lehnou popelem!
Pravil Hitler zrána.
Je to českým údělem,
za Heidricha rána.

Byl germánským hrdinou,
pravým synem vlasti.
Oplakáván rodinou.
Říše se krutě pomstí.

Na východě zase poušť...
Pravil zrána Bush.
...že zanechali spoušť
zbourali budovy,zemřel nejeden muž.

Zaplatí za to všichni!
Za opovážlivost svou!
Muslime Ty zdechni!
Východ se západem se rvou!
Autor Edmond Kadad, 11.03.2009
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

budme vsetci radsej pacifisti :(

13.03.2009 19:43:00 | Terulienka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí