Pŕatele jsem tu správně

Pŕatele jsem tu správně

Anotace: přátelé to jsem zažil včera

Přátele jsem tu správně
vídím tváře známe
budete mně rozumnět
řeknu pravdu co se skrývá na dně
ale patří nám svět
slyším stale to samé
pochopit musím
že život se skládá
z krásných chvílí
které mně polapili
do sítí hledání
ještě jednu sklenici
před půlnocí
slovíčka naplněný
byl jsem tu správně přátelé
Autor Radek.oslov.Šafárik, 11.03.2009
Přečteno 280x
Tipy 18
Poslední tipující: PIPSQUEAK, malý lachtánek, Holis, s.e.n, Juraj Hrom, kikis, lucajda89, floreciente, Kapka, WAYWARD, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Spokojeností báseň vydechuje
to je potom prima počtení.

13.03.2009 18:05:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí