bratr

bratr

Anotace: :( ....co dodat

ukápla slza velká jak hrách
čeho se bojíš z čeho máš strach?
klepe se brada třese se tělo
je to zrada!proč vzal jsi jeho?
nechtěl nic víc
jen svůj život žít
nechtěl snad nic
jen na tom světě být
chtěl se smát
plakat, křivit tvář
chtěl se i bát
chtěl vidět sluneční zář
teď vidí jen nad sebou hlínu
chlad, strach,nic
má kolem sebe špínu
chtěl snad víc?
co má dělat rodina
jeho přátelé, láska
kež vráti se hodina
kež uzavře se životní sázka
prý něco končí
prý něco začíná
proč se nerozloučí
proč nemůže a proklína?
tělo je bezvládné
duše je snad čistá
vašek to nezvládne
to jsem si jistá
uzavře se do sebe
bude plný bolesti
bude koukat do nebe
a ptát se:,,proč smrt nikdo nepřelstí?"
možná že si bude dávat vinu
z toho mám strach já
možná zaleze podpeřinu
a světu se nevydá
vždyť ztratil to nejdražší
to nejdražší co měl
nebylo to nejsnadší
cožpak něco takového chtěl?!
Autor M_B89, 12.10.2005
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach joo...to je smutný..

15.05.2006 08:28:00 | Lůthien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí