Obluda

Obluda

Anotace: ...

Tímto se loučím, lásko, s tebou
Palce na nohách už mě zebou
Zítra tu nejspíš nebudu
Jdu zkrotit hroznou obludu
Co se mi v mojí hlavě směje
Jdu na kraj světa, Bože, kde je?
Možná že v pekle horoucím
Možná že v těle chladnoucím
Možná že chladne jenom z hecu
A já mám jenom plno keců
Možná že se ti strachy zcvoknu
Najdeš po mě jen díru v oknu
Možná že jsem se zabila
A možná jsem nikdy nebyla
Autor agnes..., 11.03.2009
Přečteno 278x
Tipy 3
Poslední tipující: Pevya, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V době, kdy jsem tohle napsala, byla obluda už téměř mrtvá, tohleto je spíš taková vzpomínka na ni a naše společné soužití.

03.09.2009 14:58:00 | agnes...

důležité je zabít obludu o objevit samou sebe

11.03.2009 10:39:00 | Stinking Lady

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí