bílé růže

bílé růže

Anotace: :(

vždy ji nosil bílé růže
a teď? ze smutku ji nikdo nepomůže
oči pláčou, srdce puká
proč jen znala toho kluka?!
usmival se na ni krásně
psal písně, skládal básně
celé srdce ji věnovl
snad, možná,vlastně určitě ji miloval
snesl by ji i modré z nebe
říkal ,,vždy budu milovat jen tebe"
teď ona mu nosí bílé růže
nikdo to nechápe!!jak taky může?!
proč jsi ho jenom vzal?!
když ji tolik miloval?!
teď pláče ona nad jeho hrobem
už nebude setrápit,
říká své poslední sbohem
Autor M_B89, 12.10.2005
Přečteno 414x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí