Přátelé

Přátelé

Anotace: Koncept mojí nové básně o falešných kamarádech.

Když malý jako děcko jsem byl,
sám bez kamarádů jsem si žil,
ale teď jich pár mám,
avšak někteří svině jsou,
a tak se ptám,
zdali vlastně můžu žít zase sám?

Rád bych jim v nouzi pomohl,
poradil bych jim také moc rád,
zpovídat bych se jim krásně mohl,
na oplátku je vyslechl taktéž moc rád.

Ale k čemu jsou mi přátele, kteří mě nepodrží,
nýbrž ve správnou chvíli do mě udeří
a spolu s jejich problémy mi u hlavy zbraň podrží,
ale sakra kluci, mě na Vás opravdu záleží.
Hodí mě do řeky, na nohy dají mi závaží,
tak proč to teda děláte, to mě sakra zaráží.
Autor Drive Mad, 11.03.2009
Přečteno 590x
Tipy 6
Poslední tipující: Orichi, Agniezka, Modrý Anděl, Kallkaa
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To mi povidej..

20.03.2009 21:46:00 | Orichi

a že jich je,že...:(

13.03.2009 13:20:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí