Co chceš ...

Co chceš ...

Anotace: ....

Co chceš číst?
….
……
Jak nešťastná jsem?
Jak čekám změnu každým dnem?
Jak vzpomínky bolí?
Jak se každý den probouzím jako zmlácená holí?
Jak mi smutek srdce svírá?
Jak opouští mě moje víra?
Jak naděje se někam ztrácí?
Jak úsměv ze rtů se mi vytrácí?
Jak mi z očí slza padá?
…..
Víš, já mám Tě pořád ráda.
Mé city nijak nevychladly.
Mé vzpomínky nezapadly.
Trpělivá snad i jsem, čekám už kolikátý den ….
Co víc k tomu dodat mám?
Snad jen že víru v Tebe pořád mám …..
Autor zena, 11.03.2009
Přečteno 288x
Tipy 7
Poslední tipující: dandelion-meadow, Mounkey, labuť, NikitaNikaT., Jarin Kalin
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mě se to velice líbí!Máš to hezky rytmický!ST

18.03.2009 12:17:00 | Mounkey

Chtěla bych číst... jak šťastná jsi a úsměv Ti září, jako sluneční svit.

11.03.2009 13:05:00 | labuť

Někdy druhým dělá dobře, vidět nás na kolenou... dole, ve smutku, slzách a bolesti... Ale jsme to my, zda-li jim to dovolíme, bo se tak necháme... ponížit.

11.03.2009 13:04:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí