Neřekla jsem...

Neřekla jsem...

Anotace: a měla bych?!

Já neřekla jsem ti jak tě mám ráda,
že líbíš se mi moc.
Já neřekla jsem ti,že nechci jen kamaráda,
že chci pozorovat s tebou noc.
Já neřekla jsem ti, že chci tě u sebe,
že je mi krásně s tebou.
Já neřekla jsem ti, že moje srdce bije pro tebe,
že hřeješ ruce když zebou.
Já neřekla jsem ti skoro nic,
a teď pozdě je…..
Autor Týna&Sharon, 11.03.2009
Přečteno 283x
Tipy 6
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, padající do neznáma, Kapka, come-past
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí