Setkání u studánek

Setkání u studánek

Anotace: ...

Potkala naděje
osamělého
rozbředlé závěje
věští duben
touhou chtěného
citem hruď se dme
ráno po sedmé
lká do puten
roní svit do kaluží.
V náruči pod řasami
studánky se zachvěly
toužení prošlo námi
dlaně opít se chtěly
nevšední objímání
bělostně bosé
až po sám chtíč
omamné rosé
v láhvi co není k mání.
Potkala naděje
opuštěnou
v houstnoucím světle
odchází pryč
pohledy kosé
bez děkování
oči jež ptát se směly
zůstaly pršet
mraků stěnou.
Autor Taog, 11.03.2009
Přečteno 305x
Tipy 15
Poslední tipující: Holis, jita.1965, Hazentla, Triffid Kolbe, Dota Slunská, vapiti, Psavec, WAYWARD, Mbonita, labuť, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné obrazy, napsáno jemnocitem.

12.03.2009 10:35:00 | Dota Slunská

.. nevšední ... zážitek ze čtení ...

12.03.2009 10:32:00 | vapiti

A co smutněkrásná.

12.03.2009 00:14:00 | Psavec

...opravím Mbonitu...smutná

11.03.2009 23:58:00 | WAYWARD

krásná..
ST

11.03.2009 22:19:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí