Můj osud...

Můj osud...

Anotace: ...

Můj osud je být vždy druhý,
můj osud je být až ten sudý.
Můj osud je vždy jen čekat,
můj osud je pak jen na sebe se vztekat.
Můj osud je pro sebe si plakat,
můj osud je podle ostatních jen skákat.
Můj osud je ostatních se bát,
můj osud je se pak jen sám sobě se kát.
Můj osud je asi cestu nenajít,
můj osud je své Já před všemi utajit.
Můj osud je za cizí činy platit krutou daň,
můj osud je nelítostná saň.
Autor Heroes, 11.03.2009
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí