Sen nebo realita

Sen nebo realita

Anotace: co je lepší?

Snění je krásné,
ale je také neskutečné.

Sen je jako jahodový záhon,
stále natahuješ ruku,
žhe si jednu sladkou růži utrhneš,
ale ona se ti stále více a více vzdaluje.

Pokud jí dovedeš uchopit,
tak,
aby se neroztála,
stává se sen skutečností.

Její vůně Tě hřeje na srdci
a dodává ti energii.

Boužel to netrvá dlouho.
Realita je krutá.

Růže začne mít ostré trny
a ty se zabodávají stále víc a víc..
poraní tě
a rány se dlouho hojí,
i tak po nich zůstane jizva...

Tak co je lepší?
Mít sen a být nešťastný a smutný,
a nebo realita,
která bolí?

Život je těžký,
nevybírá si.

Ale co když se ti život změní tak,
nevíš co je realita a co sen?

Stává se s tebe taky bludná a
přemyšlející se duše?
Chodící od stěny ke stěně,
hledajíc dveře?
Které by ti ukázali směr,
co je co?

Boužel,
takové dveře se dobře ukrývají.
A když na nějaké narazím,
stejnak jako naschvál,
zakopnu o jejich práh.

/Život je těžký,
nevrátí to co vzal,
srazí tě na zem,
a vrátí ti jen
bolest, utrpení a žal/
Autor Lenullinka, 11.03.2009
Přečteno 271x
Tipy 3
Poslední tipující: padající do neznáma, Squat_the_world
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rozdíl mezi sněním a bděním je pravděpodobně jen v poloze očních víček:)

11.03.2009 23:30:00 | Squat_the_world

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí