Andělský křik

Andělský křik

Anotace: Co se mě týče, když vidím v názvu něco o andělech, tak mě to většinou rovnou odradí... pokud to máte podobně, zkuste se podívat na tohle... Nemohla by to být vyjímka z pravidla? ;)

mlhou prorůstám
za horou vidím svit
mohou za iluzi
poslední klamný slib

výprava do hlubin květu
příprava strávená v ráji
půl cesty s úsměvem a
půl cesty prokřičím
první dotek, cítím chlad
ostré světlo pálí
a já chvíli zkusím dýchat

bolest vychází z krás
já poprvé slyším
vlastní hlas

...
nocí projasní
před sebou cítím mrak
nosí na hlavách
poslední živý vrak

výprava do hlubin lesa
pomáhá vzpomenout na mlází
půl cesty se slzou a
půl cesty s úlevou
první dotek, cítím chlad
ostré světlo pálí
smrt je stvořitel, ale i kat

bolest vychází z krás
a já už neslyším
vlastní hlas
Autor Shimy, 12.03.2009
Přečteno 283x
Tipy 8
Poslední tipující: Tacca, Fighting Dreamer, Mbonita, BLUE-from-the-NIGHT, Markéta Hl., Žqáry
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to vyjímka z pravdila;)...

12.03.2009 20:41:00 | Fighting Dreamer

Kéž bych ho už taky neslyšela...

12.03.2009 00:15:00 | Žqáry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí