Inzerát pro kámarádku

Inzerát pro kámarádku

Anotace: xD Pro moji kámošku Andrii :)

Jméno její,
k pomilování.

Andrejka,
žádná na noc milenka!

Vlasy hnědavé,
vlnité a plavé.

Oči modré,
jezerní hladině příkré.

Vysoká?Malá!
A jak milá.

Tlustá?Pche,hubená!
Ve všem tak šikovná!

Smutek nezná,
štěstí nepřizná.

Šedá myška není,
popelkou je,co přání se ji splní.

Je motýl,co chytit se nedal,
květiny miloval.

Je bojovnice,
žadná podvodnice.

Je hvězda,která neuhasne,
na nebi svítit nepřestane.

Je kočička hravá,
jedinečná a pravá.

Je tajemství,
co neprozradí.

Je anděl,
co totožnost svou nepřiznal.
S neprávím boj sváděl,
vyhrál.

Je dívka co polibek má slíbený,
tys pro ni stvořený?

Nevim..
Netušim..

Uvidíte,
zda život spolu prožijete...
Autor Dark dream, 12.03.2009
Přečteno 258x
Tipy 1
Poslední tipující: v.hercik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí