Něco končí...

Něco končí...

Trhám list z bloku
kde neviditelně
psal jsi
...

četla jsem to prstem
a rozmazala slzou

-topím tvé myšlenky!

nechce znát tě
ty mě také ne

tak nepiš to na dřevo
slisované

řekni mi do očí
co si myslíš
"pane"!

Nebo snad ne?

...nemám cit...
pochopení mi chybí
vždyť každý děláme
někdy...chyby

Ach, kéž by jen chyby
však ne každý o nich ví

co za slovem
upřímným mnohdy
-tkví-

faleš přátelská
zmítá se za úsměvem

co slibuje

nesplnitelné

"Víš, vždy se na mě můžeš spolehnout!"

pálím stránku
...číslo 1

/stránku obalu
přátelství.../
Autor padající do neznáma, 12.03.2009
Přečteno 530x
Tipy 20
Poslední tipující: nrocinu Jednorožec, Quigleika, Psavec, subrtka, kikis, Lenullinka, Mbonita, floreciente, WAYWARD, Kallkaa, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně jsem si početl.

12.03.2009 19:57:00 | Psavec

Ta báseň mě opravdu zaujala. Jsou tam tak skvěle volená slova... Fakt dobrý.

12.03.2009 19:22:00 | subrtka

nebe modré.. nebe černé.. zavřu oči - žádné nebe

12.03.2009 15:09:00 | Petbab

auvajs

12.03.2009 14:55:00 | Romana Šamanka Ladyloba

juj auvajs... ale nekdy je to tak lepsi
je to krasne napsane, ale hlavu vzhuru... bude lip

12.03.2009 13:57:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí