L.á.s.k.a

L.á.s.k.a

Anotace: ....

A to naše slunce krásné,
je nad námi pořád jasné.
Hle zrázu černá kočka,
a už letí první vločka.
Kytky ám už uvadly,
všechny bitky ustali,
ale rozkvetla první láska.
Autor Niquitka, 12.03.2009
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí