Co teď cítím..

Co teď cítím..

Anotace: ..prostě to tak cítím..

..nález ve stavu, kdy je všechno jinak,
všechno je jinak než má být
člověk jež to nemůže ovlivnit..
člověk jenž nemůže snít..

cítím zhoubnou náladu v kostech
cítím ohlodanou kost na prstech

cítím ztrátu hrdosti
cítím pocit zlosti
cítím všechny nechutnosti..

cítím že žiju konzumním řádem
cítím že nejsem svého štěstí pánem
cítím ..

cítím že potřebuju žít
Autor Tvůj kamarád Kodein, 12.03.2009
Přečteno 235x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí