Půlnoční koupel

Půlnoční koupel

Anotace: dobře uloženo v paměti...

půlnoční vlnky si zpívají
mezi dvěma plovoucími těly
o problémy málo se starají
navždy jen plynout by si chtěly

omývají špínu dne
všechno špatné mizí
když tělo se hne
v křišťálové čistotě ryzí

zajisté očista neškodí
ve dvojici lidem jistě je lépe
poté sotva se marodí
i když na břehu vystydnete

nejlepší totiž topení
ze všech co znám
je do kapaliny vnoření
a nebýt tam sám

miluji koupel půlnoční
kdy vzpomínka plíživá
jako voda potoční
v mozku zas ožívá
Autor certsest, 12.03.2009
Přečteno 318x
Tipy 4
Poslední tipující: Tacca, strašidýlko-střapatý, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ja to moc krasne...

13.03.2009 06:25:00 | strašidýlko-střapatý

Cosi mi to oživilo...

12.03.2009 20:25:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí