Totální absurdita smrti

Totální absurdita smrti

Anotace: ... nevím (brutální?)

Svítá.. Ve dveřích strachu Růže ještě nestačila
uvadnout...

Zajímalo by mě jaký by to bylo kdyby nebyla smrt

Museli by asi vynaleznout speciální léky
na ponorkovou nemoc

zlatokopky by museli dál předstírat lásku
Jejich devadesátiletí milionáři
s šedesáti miliony na kontech
by ne a ne umřít
ve čtyřícítkových horečkách

Ve verších by se psalo Až za práh
Charónovy loďky a jeho propuštěnky
(asi by zřídili pracovní úřady i pro trojhlavé psy)
Poezie je věčná i s představou smrti
té je to jedno jestli u toho sedíte
nebo stojíte jako Hemmingway
abyste napsali řádku

A do očí zátku
prozíravosti

Lidi by za chvilku byli úplně kandovaný

Děkuju Nechci

....

Svítá Vstupuješ
do ticha

a malá Mary pláče
(..)
Autor Jasmin de Paris, 12.03.2009
Přečteno 251x
Tipy 11
Poslední tipující: teranosaur, Holis, Renatka, enigman, Heather, hanele m., Petbab, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

malá Mary především drásá srdce...

15.03.2009 19:59:00 | teranosaur

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí