Den co den..

Den co den..

Anotace: ..se snažím utéct, ale na světě už není místo, kam..

Nápady ztrácím,
Své tělo městem tmavým potácím..

Světla kol krvácí,
V každém záblesku hledám,
Něco, co se na mě neustále obrací,
Snad minulost, jež se vrací.

Dál,
Musím odejít,
On, hrdý král,
Musí mě nechat být..

Tohle končí nesmyslně,
Tragicky,
Možná mylně…
Autor Stepbystep, 12.03.2009
Přečteno 256x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, snupicek, pan nestálý, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí