drž mě...

drž mě...

Anotace: držte své blízké............. nikdy nevíte, zda se probudí................

drž mě
a neopusť
pomalu své šaty spusť
rychle pod deku si vklouzni
o můj bože
vždyť už blouzním
z nedostatku spánku
blouzním z vyčerpání

drž mě
aspoň v tomto okamžiku
který záhy zmizí vmžiku
z mých myšlenek
z mých tajných přání
posím Boha o slitování

ačkoliv v něj nevěřím....

a přitom ty jsi
víc než Bůh
nemáš konce jako kruh
jako řeka
co do moře ústí
já blouzním
a tápu v myšlenkách
a toužím líbat tě
už jen na čelo

srdce dávno rozerváno
když nevím zda přijde ráno
a přijde
jako tolikrát
ty jsi Bůh
a já jsem prach

a slunce vyjde nastokrát
jen já budu navždy spát
Autor Michel Mara, 12.03.2009
Přečteno 237x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí