Zpověď poutníka

Zpověď poutníka

Anotace: Asi je z toho "slabšího soudku" ale prostě jsem napsala co cítím..

Přicházím se zpovědí poutníka
co hvězdy v noci potichu počítá
den za dnem světem se protlouká
a jednu prostou prosbu má

Otevřete prosím svá srdce
neotáčejte se zády
když někdy jedná bez rozmyslu..prudce
když úspěchy střídají pády

Kdo nezná jeho bolest nepochopí
proč stýská si, pláče
odpovědi hledá a nikdo neodpoví
je z hnízda vypadlé ptáče

Za jeho hrdostí je citů záplava
a srdce na dlani
tak prosím omluvte
to jeho stýskání..
Autor Ninala, 13.10.2005
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak ta se mi líbí moc :o)

13.10.2005 14:56:00 | WWW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí