Doufání

Doufání

Anotace: .....

Nad hlavou krouží ti pár bílých holubic,
ty však chceš od nebe ještě a mnohem víc.
Když ráno vstaneš a v zrcadlo pohledíš,
vidíš jen sebe, nad kterou denně bdíš.
Srdce máš veliké plné svých radostí,
hlavu máš nabytou strachem a starostí.
Na svět se usmíváš zkoušíš, co dovedeš,
přetvářku nesnášíš, říci vše nesvedeš.
Doufáš, že v životě nalezneš odvahu,
sílu a moudrost, dospělou rozvahu.
Až se ti vyplní veškerá čekání,
příchuť všech nejistot nahradí poznání.
Autor Fenn, 13.03.2009
Přečteno 211x
Tipy 6
Poslední tipující: Pelican, Markéta Hl., Kapka, maranika, Jana M.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ať se tvé doufání splní, je moc hezké.

13.03.2009 11:18:00 | Kapka

dúfam... tiež. :)
Krasne napísné.

13.03.2009 10:28:00 | maranika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí