Týrání krasavic

Týrání krasavic

Anotace: těm které mají pravdu ...

Prý krasavice týral jsem
snad pouhou svojí přítomností
možná že byl jsem jim zlým snem
však ani ony nehýřily ctností.

Nehezkou roli hrával jsem
zažíval jsem jen odmítnutí
nenašel lásku vem kde vem
život byl nepříjemné pnutí.

Řekly je správné že jsem zůstal sám
prý stalo se mi po zásluze
já tyhle krásky velmi dobře znám
a dávno už jsem přišel o iluze.

Teď jenom na duši mám stíny
divím se že mě vůbec znaly
vždyť přece jsem tak zcela jiný
než muži které k sobě zvaly.

Však nevím co by dělaly
když nebyly by vůbec krásné
snad o muže by nestály
a předstíraly že jsou vzácné.

Já vím to ženy krásné jsou
tváří se ušlechtile
jen trochu pravdy nesnesou
a přitom jsou tak milé.

Jsou milé na ty co jim lžou
do jejich krásných očí
vždyť říkám pravdu nesnesou
byť ve víně ret smočí.

Ve víně pravdu nenajdou
ani ji nehledají
a jenom pýchou svou se dmou
což raději se tají.

Když zatváříš se kysele
neb duše tvoje hyne
řeknou usměj se vesele
jich laskavost tě mine.

Jsi ze samoty šílený
a proto nepříjemný
tím nejsi jejich milený
čekej jen osud temný.

Věří že ušlechtilé jsou
tváří se spravedlivě
ošklivou pravdu nesnesou
pak naříkají tklivě.

Zatímco ony nevinny
jen ty prý jsi vším vinen
nejsou ti ničím povinny
a stáváš se jen stínem.
Autor Skalsky Pavel, 13.03.2009
Přečteno 338x
Tipy 15
Poslední tipující: Hazentla, kuskus pruhovaná, NikitaNikaT., Holis, nejsembásník, takova, Jana M., labuť, Zasr. romantik, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já to ale nemyslel na všechny ženy.

16.03.2009 12:08:00 | Skalsky Pavel

Tipovka, ale souhlasu se asi nedočkáš...

14.03.2009 19:31:00 | nejsembásník

no já....to neuznávám

13.03.2009 20:43:00 | takova

Zajímavé téma. Ještě že nejsem krasavice.

13.03.2009 16:12:00 | Jana M.

ST. Krásné odsouzení, myslím, že ty baby si tvé dílko za rámeček nedaj. Ale jejich chyba!

13.03.2009 14:32:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí