Dorián

Dorián

Anotace: věčné téma lidského stárnutí..

Nechával si často o něm zdát...
Marně míchal barvy v představách...
Život slepený ze samých ztrát,
sobě sám se líbit přestával...

Kdekdo z nás má uvnitř svého Doriana Graye,
kdekdo z nás chce, aby čas už zůstal stát.

Jen obraz stárne sám
v opojném šeru silných vín (si lžou...)
Ústa se křiví tíhou vin.

Cesta k sobě bývá složitá...
Kam a jak chtěl kráčet dál?
V každém zklamání ze svých snů procitá
- jakoby dosnít se je bál.

Kdekdo z nás má v sobě svého Doriana Graye.
Kdekdo z nás chce, aby čas už zůstal stát...

Jen obraz stárne...
Autor milancholik, 13.03.2009
Přečteno 229x
Tipy 3
Poslední tipující: ziriant, kikis, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Obraz Doriana Graye, je jedna z těch knížek, ketrou jsem si bezmezně zamilovala...

14.03.2009 11:30:00 | kikis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí