Návyk

Návyk

Anotace: Jedna z mých 4 velikých lásek... tabáček...

Sedíš na židli
Když se učíš
Sedíš na židli
Když se nudíš
A přemýšlíš nad tím
Co já už dávno vím

Jdeš se projít ven
Chceš mít kapku klid
Cigaretu si zapálíš
A už to taky víš
Jsi úplně v pohodě
A necháváš vše náhodě

Sedíš jen tak a kouříš
Pak hned po další toužíš
Kouř se vzduchem točí
Vlétne ti do tvých očí
A ty pořád dobře víš
Že bohužel o tom jen sníš
Autor D.Angel, 13.10.2005
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí