Nitro

Nitro

Anotace: Věřím, že každý z nás je ve své úplné podstatě zranitelný.

Nejsem skalným útesem,
o který se vlny tříští.
Nejsem zdlouhavým procesem,
co jiným mysl tíží.
Nejsem ani ledovcem,
který všechno zamrazí.
Nejsem ani lovcem,
co svoji kořist polapí.
Nejsem vyschlou pouští,
kde není skoro života.
Nejsem smrtelnou bouří,
kterou provází samota.
Jsem jak oříšek,
který má tvrdou skořápku,
však uvnitř je človíček,
co hledá úkrytu.
Autor boomslang, 13.03.2009
Přečteno 256x
Tipy 2
Poslední tipující: brooklyn, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bez skořápky to někdy nejde. tip

21.04.2009 13:30:00 | brooklyn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí