V duši mám skříň

V duši mám skříň

Anotace: ...

Ten skřípající zvuk dvířek uchu nelahodí
Připomíná tu, co spí s někým
Na kom jí nezaleží
A na kom jí zaleží?
Bojím se ji otevřít
Tu skříň?

Představuju si, jak asi zní žena
Co nemiluje
Přitom se miluje
Nelíbí se mi to
Zavřu jí
Tu skříň?

Tiskne stehna směrem k sobě
Jenže není důvod
Jsem dávno na odchodu
Poučím se z pozvání
Příště zamknu ji
Tu skříň?
Autor Faist, 13.03.2009
Přečteno 236x
Tipy 2
Poslední tipující: UCET KE ZRUSENI, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí