A dál mi zůstáváš

A dál mi zůstáváš

Anotace: :-) Na milou oplátku :-)

A DÁL MI ZŮSTÁVÁŠ

Měl jsem Tě jak nikoho rád
Musím říct, že mám stále
Krásné dny děláš mi na každý pád
A já někdy mám namále.

Co chci dělat, nic nemohu
Protože stále myslím na Tebe
Se vším moc rád Ti pomohu
S Tebou mě na mrazu nezebe.

A dál mi zůstáváš
Jako černobílá kočka se chováš
A odpustit moje chyby umíš
A s tím je u jiných leckdy potíž.

Do snů už mi přijď
Je to krásný, viď?
Když se můžeme sami sobě zdát
A každý den na něco se ptát.

Ač poznám stovky jiných lidí
Ty mi zůstáváš
Mé oči jen vidí
Tu radost, co mi rozdáváš.

A dál mi zůstáváš
Jako černobílá kočka se chováš
A odpustit moje chyby umíš
A s tím je u jiných leckdy potíž.
Autor Zasněný básník, 13.03.2009
Přečteno 374x
Tipy 14
Poslední tipující: WAYWARD, Holis, Anitta, Darkkitty, Terulienka, Dev_LATea_princess, Danik, Květka Š., Kapka, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...dobrá

16.03.2009 16:02:00 | WAYWARD

krasna ano :)..ta metafora s mackou je obzvlast pekna

13.03.2009 18:58:00 | Terulienka

tak na oplátku,jo???:)Čtu to už po pátý...páč je to krásaaaa...vážně...úžasná básnička

13.03.2009 17:33:00 | Danik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí