topím se

topím se

Anotace: plavu ve vodě a topím se

Plavu si ve vodě,
najednou cosi za nohu tahá mě.
Já strachem cákám vodou kolem mě,
bojím se že utopit mě to chce.
peru se s tou rukou,
snažím se pod vodu neklesnout.
Síly ubývá mi hodně,
skoro i vodu už mám v puse.
Pod vodu klesám níž,
a síly už nemám víc.
Vodu polykám aniž bych chtěla,
ale ta síla která mě stahuje je větší než jsem měla.
Pomalu už nechávám se stahovat,
z utopení začínám se strachovat.
V hlavě se mi přehrává celý život,
mrzí mě že nudný byl tak moc.
Ztrácím vědomí,
loučím se se všemi.
Autor Haniik, 13.03.2009
Přečteno 316x
Tipy 2
Poslední tipující: Lilly Lightová, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Naprosto souhlasím...nenech se stáhnout do hlubin...

14.03.2009 21:10:00 | Lilly Lightová

To ne, nevzdávej to, to ti povím, na dálku tě z vody lovím. Oklepej se trošičku a napiš další básničku.

13.03.2009 16:08:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí