Pátek večer

Pátek večer

Anotace: ... někam razím :)

Tak do víru maloměsta
dneska směle vyrazím
doufat, že na známou tvář
někde v baru narazím...

Bez plánu a bez domluvy
to já nemám ve zvyku
přesto dneska, plná síly,
hrdě beru za kliku.

Kolem světla, kouř a hudba
známé tváře nevidím
hudba hraje, mně to nedá,
o parket hned zavadím...

Na co plány takhle večer
napadá mě ve víru
"Maloměsto, teď mě vlastníš!"
Vířím jak cár papíru......
...
Autor GirlFromTheRain, 13.03.2009
Přečteno 292x
Tipy 11
Poslední tipující: w.p., jedam, Kapka, Markéta Hl., její alter ego, Teereezkka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Přesně vystihnuto :)).

13.03.2009 21:19:00 | Teereezkka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí