Minulost

Minulost

Anotace: Někdy je těžké rozhodnout, co udělat a pak taky jak to asi dopadne, protože minulost jen tak nevymažeme.

Paní minulost je náš stálý host,
nezaklepe, nezavolá,
je tu dnes i zítra znova.

Jsou v ní naše vzpomínky,
moje, táty, maminky.

Je to jako skládanka,
možná taky hádanka.

Kdoví, co se stane,
at´ ti říkaj´ paní, pane.

Nedej se a měj se rád,
lepší smát se než plakat.

Vydržet a vše hned nevzdávat,
zkus se také nehádat.

Minulost jde s námi dál,
at´ jsi pekař nebo král,
každý krůček, každý den,
možná se pak splní sen.

Když se něco nepovede,
je to velmi nemilé,
začít ale můžeš znovu,
dneska, zítra, za týden.

Je jen na nás,
jak to bude,
i když horkotěžko nám to půjde.

Život přeci stojí za to,
i když nedostáváš zlato.

Kamarádi, liter, lásky,
dělají že nemáš vrásky.

A když se ti objeví,
čokoládu dej si třeba v posteli.
Autor BARBYE, 13.03.2009
Přečteno 296x
Tipy 2
Poslední tipující: Psavec, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Minulosti se nejde zbavit.

13.03.2009 23:54:00 | Psavec

Čokoláda v posteli,to je pohodička

13.03.2009 22:46:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí