Mladý muž

Mladý muž

Anotace: Ne každý chce rodinu, děti, někomu stačí jeho nezávislost, přátele, práce, ale jak dlouho?

Mladý muž má auto, práci, byt,
kdoví, jak dlouho ale štastný může být.

Život si stříhá podle sebe na míru
a nezájem, když v srdci slečen zanechá díru.
Má všechno, co si jen může přát,
tak která by mohla odolat.

Užívá si svého života snad netuše,
že dívky nemyslí jen na muže.
Chtějí i trochu volnosti a možná také děti,
které by kolem běhaly a mohly dováděti.

Tak mi, řekni, mladý pane,
zklame se s tebou další nebo nezklame.

Zkus slevit ze svých nároků
a podívej se, kolik máš roků.
Čas běží jak voda
a že se vrásky objeví, to není náhoda.

Najdeš jich víc a horší to bude,
pak už nic než ty, ti nezbyde.
Představ si, tichý pokoj a sebe v něm,
jestlipak to byl tvůj sen?

Zůstat sám ve stáří,
to smutek a samotu vytváří...
Autor BARBYE, 13.03.2009
Přečteno 286x
Tipy 2
Poslední tipující: Psavec, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dneska dívky na děti moc nemyslí. Kolik je mladých maminek? Vejdříve kariera, potom si užít a teprve potom snad děti.

13.03.2009 23:57:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí