Keď smútok v oku devy vyschnutý má tok

Keď smútok v oku devy vyschnutý má tok

Anotace: (Azda maličké povzbudenie, utešenie, pre nepovzbudených, neutešených.)

Ahoj, pozdravuje,
ho,
si ju všíma, bledá, očami ochromená zastavuje,

no on kotví pri inej,
pri sinej,
teraz, už sa ale nedotkol jej citov, tento dej,

vie, že život je iný,
v živote je toho veľa,
okrem iného, hudba, próza, kamaráti, ba i rýmy,

že on, si nevšimol jej nežný ret,
necnie sa už tejto deve, plný je pre ňu všetkého svet,
a ona, je presiaknutý nektárikom kvet,

jej vnútro sa napĺňa nádejou,
nesklamaná touto pre ňu už nevinnou neverou,
púšťa sa do života s vierou v existenciu krásnych dejov.

Copyright © Juraj Hrom
Autor Juraj Hrom, 14.03.2009
Přečteno 266x
Tipy 3
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí