Třináct

Třináct

Anotace: Příběh třinácti..

Třináct komnat, přejících si otevření,
Třináct lidí, kteří jsou v nich uvězněni,

Třináct lží, jenž je celou dobu provázelo,
Třináct proseb, co se o ně ucházelo,

Třináct střípků naděje, jenž se mají slepit,
Třináct hloupých předsevzetí,v nich i nekouřit a nepít,

Třináct stále opakujících se poviností,
Třináct let uvězněni, bez jakýchkoliv souvislostí,

Třináct klíčků od třinácti dveří,
Třináct lidí uvnitř, kteří ve volnost už nevěří,

Třináct lidí jenž sdílejí poslední nádechy,
Třináct šálků snad jen beznadějné útěchy,

Třináct prázdných hrnečků, co po nich zbyli,
Třináct malých mozečků, jenž pochopili,

Třináct duší, nepoznalo lásku,
Třináct úst stále nosí pásku,

Třináct spoutaných srdcí přejících si vysvobodit,
Třináct nápadů, muselo je doprovodit,

Třináct minut pocty, velikého uznání,
Třináct minut naděje, však na konci zklamání,

Třináct mrtvých těl ležících na zemi špinavé,
Třináct zkončených životů, třináckrát prokletí krvavé,

Třináct prázdných těl, bez duše,bez srdce, bez cti,
Třináct žvláštních pocitů, jenž tě lákají počítat do třinácti.
Autor Vickki Vectory, 14.03.2009
Přečteno 256x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

volám třináctkrát krása!!! skutečně, nejhezčí věc za poslední dobu co jsem četl.....Tobě snad nemůže být 15 let.... Honza

18.04.2009 02:17:00 | jenoff

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí