Někdo cizí, v mém těle

Někdo cizí, v mém těle

Anotace: Někdo cizí, v mém těle

Znáte to taky?
Ráno se vzbudíte,
ale je to jiný.
Vy to prostě nejste.

Někdo cizí
je ve vás.
Naprosto
odlišný.

A celý den,
ve vás trůní.
Celý den,
vás prudí.

Co pak s ním?
To já nevím.
Já se někam zašiji,
on pak znuděn odchází.

Někdy se mu to líbí.
Ve mně celý den tráví.
Po svém se baví.
Mě tím škodí.

Kdyby se choval jako já.
Tak je to učiněna lahoda.
Bych nemusel myslet já,
ale ta vlezlá návštěva.

Ale to ona ne.
Ona je jiná.
Někdy jí je zle,
pak je veselá.

Vždy odlišná.
Vždy dotěrná.
Vždy nudná.
Vždy dlouhodobá.

Jestli máte typ,
jak jim zatnout tipec,
sem s tím.
Pro mě je to velká věc.

Nechci mít v sobě,
duchy jiné.
Než jsou ty mé.
Autor James Tony, 14.03.2009
Přečteno 292x
Tipy 2
Poslední tipující: Lailah, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na takového vlezlého ducha
je nejlepší minuta ticha
zeptat se ho, co tu chce
a vyslyšet odpoveď srdce

taky někdy bývám někdo jiný, pěkné

05.09.2009 11:29:00 | Lailah

Něco na tom je, pěkně vyjádřeno.

14.03.2009 10:55:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí