Michaela

Michaela

Anotace: Mé holčičce

Dnes je krásný den
dokonce svítí sluníčko
příroda barvami hýří,
tak se usměj maličko.

Vždyť máš dneska svátek
má princezno malá,
není to tak dávno co v kočárku jsi spala.

Teď je z tebe slečna
neznáš kompromis
buď je to fér nebo ne
a nic mezi tím,že máš mnoho problémů,
to já dobře vím.

Kdo ti to píše?
no přece já,máš dneska svátek
a to se má.
Přeji ti ať vším o čem sníš
své touhy naplníš.
Autor takova, 19.10.2004
Přečteno 553x
Tipy 4
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, BARBYE, drsnosrstej kokršpaněl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Taky mám doma malou slečnu, někdy mazlík, někdy chodící slabikář, ale nedala bych ji :)

13.03.2009 20:43:00 | BARBYE

souhlas s nepřihlášeným Černým Jakubem

08.04.2008 17:02:00 | drsnosrstej kokršpaněl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí