Odemykám bránu svým snům

Odemykám bránu svým snům

Anotace: nápad při poslechu Helloweenu

Jak bouře burácí na hřebeni
hor
tak ve mě se vášně mění
jako semafor
mé vlasy letící do prostoru
naproti žhavým kousancům meteorů
letí nocí i dnem
drží stráž nad mým životem
já na skále vstříc bleskům
rozevírám svou náruč
a mezi ohnivými biči
svým snům
odemykám bránu sedmi rezavými klíči
hlasem ptačím křičím na kondora
poslušně mi sedá na rameno
bůh a s ním i já pohlížíme shora
na svět
mlčíme
někdy je to víc než má být vysloveno
Autor tristan, 14.03.2009
Přečteno 298x
Tipy 10
Poslední tipující: Tacca, Anne Leyyd, strašidýlko-střapatý, kikis, Markéta Hl., Mbonita, ziriant
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Super básnička, originální! ST! :)

31.03.2009 20:13:00 | Anne Leyyd

hezke

31.03.2009 19:41:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí