Kyvadlo

Kyvadlo

Anotace: ...

Kyvadlo

S čím si to hraješ? Ukaž mi to!
NE
No tak, přece jsem zablýskl v předjaří
a zaplašil radosti lup
Tak ukaž mi to Moreno!
NE a NE a NE
Mám zavolat Vesnu?
Dobře tak se podívej...
...ale vždyť je to obyčejné kyvadlo...
Autor Alizarin, 14.03.2009
Přečteno 251x
Tipy 3
Poslední tipující: Najla, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí