..Deník života..

..Deník života..

Anotace: ..není vše tak, jak se zdá být..

Inkoustem píši do deníku života,
Zajímalo by mě,
zda na další stránce něco ztroskotá.

Sešit obsahujíc stran nekonečných,
Na začátku se v něm píše
O prvních zubech, o těch mléčných.

Listy deníku stárnou jako má duše,
Jednou se namočily do vody,
Trochu vrásek přibylo na tváři z oné kuše
A rozluštily se životní kódy..některé.

Párkrát se písmena rozmazala,
To víte,
Paní prodavačka lhala,
Když mi inkoust prodávala.

Mám popsaných pár stran,
V nich hrstku černých vran,
Takových těch nebezpečných a umouněných dam.

Zítra otočím stranu a začnu psát,
..Ale netuším o čem tentokrát..
Nejsem..osudem.

Píši neustále….

Ale jediné, co vím
Je,
Že mi jednou dojde inkoust
A prodavačka bude k nedostižení,
Tak potom se až uvidí..

..Co mému deníku řeknou..“lidi“?
Autor Stepbystep, 14.03.2009
Přečteno 281x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Monthy Tamah, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Osobitá, líbí...*:)

05.06.2011 08:58:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí