Zápisník smrti

Zápisník smrti

Anotace: Podle anime Death note.

Sám jsem bohem
vládnu všem
jmenuji se pan X
žádná zbraň
mému tělu neublíží

zápisník smrti
nalezený v metru
na poslední zastávce

černá písmena
na rudém podkladě
září

pomalé tahy
starého pera
zabíjím lidi
jen myšlenkou

kříž Krista
nalezený
poklad v Jeruzalémě
starý zápisník
který život vrací
mrtvým

andělé se probouzí

keramičtí samurajové
zatím spí
ostré katany
ukryté pod plášti
připravené
k vražednému polibku
čekají

válka
v šílených bolestech
dnešní noc to přijde

dva zápisníky

boj
bílých
černých
figurek na bojišti
není obrany
padají do temnoty propastí

jing a jang

z andělů
se stávají démoni
z démonů
se stávají andělé

co přijde
nikdo netuší
o všem se hovoří
jen v otaznících

šachová partie začíná.
Autor Vlk v rouše, 15.03.2009
Přečteno 398x
Tipy 26
Poslední tipující: Matsuyama Tatsuko-chan, Nuviel, Holis, Princezna.Smutněnka, Linda Etschyick, LucQa, Mbonita, NikitaNikaT., kikis, padající do neznáma, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tak tohle je skutečná nádhera!

04.05.2009 20:39:00 | Matsuyama Tatsuko-chan

je to dost vydařené...opravdu bombadelické

16.03.2009 10:22:00 | Linda Etschyick

Skvěle jsem si početla.

15.03.2009 13:15:00 | NikitaNikaT.

v prvím momentu mi to připomnělo death note ( anime)
poutavě napsané, nemohla jsem se odtrhnout.. =)

15.03.2009 11:57:00 | Stinking Lady

...zápisník byl můj ST

15.03.2009 00:31:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí