Pod zpěněnou hladinou

Pod zpěněnou hladinou

Anotace: ..splašků

Pěnící příval
zahltí sucho
našeho splynutí
když jsem tě míval
a ležel bez hnutí

/Mlčení posla z nebeské klenby/

Sklouzávám pořád niž
a níž po stéblu trávy
vzdaluji se, ani netušíš
vypěnil jsem z tvojí hlavy

/Děti se koupají ve zpěněných splašcích/

"Potopíme se hlouběji
zadržíme dech
a udusíme se
Co říkáš?"

Tvoje vlasy
se zmítají
v proudech
co asi uhasí
zbytky touhy
když dochází dech
Autor slečna Nefertiti, 15.03.2009
Přečteno 291x
Tipy 12
Poslední tipující: kikis, jedam, labuť, padající do neznáma, 6thSun, Markéta Hl., WAYWARD, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí