Jenom deset vteřin

Jenom deset vteřin

Anotace: já ti věřim..

Jenom deset vteřin já ti věřim a pak nikdy víc.
Jen za deset vteřin se ti svěřim a ty nechápeš nic
Jenom deset vteřin v krátkym životě,
Máš čas na to říct : "chápu tě"!
Stačí i deset vteřin pozemskýho času
a pak ležíš v nemocnici a řveš k ďasu.

Ty ani nevíš,co se může za deset vteřin stát.
Ale dokud se to nestane,tak nemusíš se bát.
Jenom pouhejch deset vteřin,můžeš se smát.
Třeba i jenom deset vteřin můžeš si tu stát.
Můžeš mi lhát deset vteřin a pak řekneš pravdu,
Z toho už se nevyvlíkneš já vždycky poznám zradu.

autor:Petr Z
Autor Petr Z, 14.10.2005
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí