Spi sladce

Spi sladce

Anotace: v pohádce o věcech starobylých

Spi sladce spánkem spravedlivých.
V pohádce o lidech starobylých.

Proměň se v ďábla a jí v anděla.
Spojte pak v jedno svá nahá těla.

Usíná v extázi je plná ukojení.
Milenec odchází sama však stále není.

Ve snu se octne v ráji má rozkoš pod víčky.
Zapečeť jí dveře zpátky žhavým voskem ze svíčky.

Nevystoupí ze své vymyšlené země.
Jen až princ políbí na její rty ji jemně.

Spi sladce spánkem spravedlivých.
V pohádce o lidech starobylých.

autor:Petr Z
Autor Petr Z, 14.10.2005
Přečteno 438x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí