Zvonková

Zvonková

Anotace: z výletu r.1984

Městem změstnalý
kavárnou zválený
unaven v hlavě
ulehám v trávě
mezi obilím
ještě jen chvilku
mi slunce do zátylku
prosím hřej
kašlu na pily
svinstva a alergie
z předešlý dynastie
co kmen měla zlej

Usínám a klas mi
u uší klasí
nad všechny orgasmy
jsou polí vlasy
a větru šumění
co nikdo nesmění
s výhodným rabatem
jenom já s kabátem
zmuchlaným pod týlem
v tom kraji pod drátem
stanu se motýlem
co jen tak z rozmaru
uletí přez čáru
přes záda jelení
z tohohle vězení.
Autor zenge, 15.03.2009
Přečteno 262x
Tipy 13
Poslední tipující: Zpátky, Mario de Janiero, Rolnička, Kapka, raďo, Zasr. romantik, Jana M., Květka Š., Kristine Clary-Aldringen
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já, zenge cením si tě
byls geniální dítě
a vůbec žádnej cvok
když vlčák chytil si tě
a pohraničník hbitě
vykřikl ani krok!
vždyť je ti teprv rok...

17.03.2009 13:09:00 | Mario de Janiero

Za krásnou voňavou atmosféru ST.

15.03.2009 17:45:00 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí