Školní primadony

Školní primadony

Anotace: báseň ze života.Jen ten konec je nějakej vratkej ale řekla jsem tím co jsem chtěla.

To je báseň ze života
Není bota jako bota.

Ptala jsem se našich holek.
Kolik bot má jejich spolek.

Že prý hodně na sto párů.
Zabraly by hodně árů.

Já těch bot mám taky hodně.
Boužel velmi nevýhodně.

To mi také...drahé byly.
Draze jsme je zakoupili.

Já však více platila.
A přec nerada bych se chlubila.

I já jsem školní primadonou
co frčí s modou.
Autor mexx, 15.03.2009
Přečteno 282x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Dota Slunská, NikitaNikaT., Ovádko
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Malinko víc si s tím pohrát, učísnout rytmus a bude to senzační.

01.04.2009 19:20:00 | Dota Slunská

Má to cosi do sebe, líbí se mi to, dobře jsem si početla.

28.03.2009 09:47:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí