Od maminky

Od maminky

Anotace: Tak tuhle básničku mi složila moje maminka k 18.narozeninám...

Třináctého března byl slavný den,
kdy se nám narodila holčička,
růžová byla jako růžička.
Tvářičky měla jako jablíčka
a krásná modrá očíčka.
Ručičky jak medvídek,
no byl to prostě andílek.
Vyrostla z ní kočička,
jmenuje se Karlička.
Dnes je jí 18 let,
kdo by to byl řek´.
Přejeme Ti hodně zdravíčka a štěstíčka,
ať Ti dlouho svítí ta Tvá hvězdička.
Až jednou do světa odletíš jako vlaštovička,
doufám, že Ti nikdy nezarůste k domovu cestička!
Autor Kallkaa, 15.03.2009
Přečteno 536x
Tipy 8
Poslední tipující: PoeziGirl, lucajda89, Kapka, Paulín, Spadlá z nebe
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Děkuju:)

16.03.2009 18:10:00 | Kallkaa

Od maminky ta pěkně potěší,
tak taky všechno nejlepší!

15.03.2009 20:15:00 | Paulín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí