Naslouchej mému srdci

Naslouchej mému srdci

Anotace: ...:)

Má ruka míří vstříc té tvojí.
Vždyť pohlazení smutek hojí.
Dech něžných slůvek kolouška
pošeptám ti do ouška.
Pošimrám tě na tváři,
snad úsměv tvůj se rozzáří.
Polibkem oslovím tvé rty,
můj celý život, to jsi pro mě ty.
Autor Fenn, 15.03.2009
Přečteno 305x
Tipy 3
Poslední tipující: Pelican, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

za takové vyznání dal by, myslím, mnohý mnohé =o)

18.03.2009 15:15:00 | Pelican

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí